GÜNDEM

Kilis'te Muhtarlar günü kutlandı

Her yıl Ekim Ayı'nın 19'unda gerçekleşen muhtarlar günü bu yılda Kilis'te çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya devam etti.

Kilis'te Muhtarlar günü kutlandı
19-10-2024 15:46
19-10-2024 15:48
Google News

Öneki gün Kilis Valisi Tahir Şahin'i makamında ziyaret eden Kilis Muhtarlar derneği başkanı Mehmet Karakuş Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Şahin'e çiçek takdiminde bulundu.
Kilis Muhtarlar Derneğinin kutlama programı ise Cumhuriyet meydanında gerçekleştirildi.
Cumhuriyet Meydanında toplanan Kilis'li muhtarlar Atatürk anıtına çelenk sunduktan sonra saygı duruşunda bulunarak hep birlikte İstiklal marşını okudular.
Kilis Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Karakuş burada yaptığı kısa konuşmada;
"Halkın içinden halkın seçtiği, demokrasinin adeta çekirdek yöneticileri olan muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. 
Seçilmiş temsilciler olarak tek bayrak, tek devlet, tek vatan, tek millet ilkemizden asla taviz vermeden milletimizi ve devletimizi geleceğe birlikte taşıyacağız. Türkiye'yi Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine birlikte getireceğiz. Bu vesile ile hayatını kaybeden muhtarlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Muhtarlar gününüz kutlu olsun" dedi.
Cumhuriyet Meydanında ki programa Kilis Valiliği İdare ve Denetim Müdürü Mehmet Demir ile Kilis Ziraat Odası başkanı İbrahim Kara'da katıldı. haber merkezi

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ