YEREL

Kilis’te meydana gelen trafik kazalarında 6 kişi yaralandı

Kilis'te aynı gün farklı adreslerde meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kilis’te meydana gelen trafik kazalarında 6 kişi yaralandı
10-09-2024 11:51
10-09-2024 11:54
KİLİS
Google News

Alınan bilgilere göre 1. Olay Doğan Güreş Paşa Mahallesi’nde Müşteki Şüpheli (Ş.K.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı otobüs ile seyir halinde iken, yola ani giriş yaptığı gerekçesi ile sol şeritte duran müşteki şüpheli (M.K.A.)’nın kullandığı 06 plaka sayılı kamyonete geriden gelen müşteki şüpheli (A.K.)’nin kullandığı, 27 plaka sayılı tıra arkadan çarpması sonucu kamyonet sürücüsü ile kamyonette yolcu olarak bulunan müşteki (Ş.C.A.) yaralanmış, alınan doktor raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

2. Olay Müşteki Şüpheli (E.Ç.)’nin kullandığı, 01 plaka sayılı araç ile seyir ettiği sırada plakasını alamadığı siyah renkli aracın arkadan çarpıp kaçması sonucu araçta yolcu olarak bulunan mağdure (A.Ç.) yaralanmış, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

3. Olay Kazım Karabekir Mahallesi’nde Şüpheli (A.Z.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı araç ile müşteki şüpheli (A.K.)’nin kullandığı elektrikli bisikletin çarpışması sonucu, bisiklet sürücüsü ve elektrikli bisiklette yolcu olarak bulunan, mağdur (M.H.Ç.), hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

4. Olay Ebulüle Mahallesi’nde Şüpheli (M.D.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı araç ile mağdur (M.G.)’nin kullandığı, 27 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü yaralanmış, yaralının alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

(Haber Merkezi)

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ