ASAYİŞ

Kilis’te meydana gelen asayiş olayları

İşte! Kilis’te meydana gelen asayiş olayları

Kilis’te meydana gelen asayiş olayları
04-09-2023 11:53
04-09-2023 11:55
KİLİS
Google News

Kayıp Şahıs

Kilis’te 02.09.2023 günü 14.00 sıralarında ikametlerinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan, 2010 doğumlu (A.M.)’nin bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)


Kasten Yaralama- Hakaret

Mehmet Sanlı Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (F.Ö.U.) ile müşteki şüpheli (S.T.) isimli şahıslar arasında darp ve hakaret olayı meydana gelmiştir.

(Haber Merkezi)


Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma (Alkollü Araç Kullanmak, Hasarlı Trafik Kazası, Tehlikeli Araç Kullanmak)

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (A.İ.A.), 27 plaka sayılı aracıyla seyir halindeyken, şüpheli (M.E.Y.) isimli şahsın yol içerine bıraktığı demirleri aydınlatıcı olmadığı için fark etmediğini, demirlere çarpması neticesi aracında maddi hasar meydana geldiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)


Kayıp Şahıs

Şehitler Mahallesi’nde 03.09.2023 günü 18.00 sıralarında ikametlerinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan, 2012 doğumlu (A.A.)’nın bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)


Kasten Yaralama- Tehdit-Hakaret

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (H.Y.), eşi şüpheli (A.Y.) isimli şahsın kendisini darp ederek, kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)


Açıktan Hırsızlık

Kartalbey Mahallesi’nde Müşteki (V.C.B.) isimli şahsa ait yıkım alanında bulunan kombiyi çaldıkları tespit edilerek yakalanan şüpheliler (A.İ.) ve (H.E.) isimli şahıslar ifadelerinin alınması akabinde serbest bırakılmış, bahse konu kombi müştekisine teslim edilmiştir.

(Haber Merkezi)


Kasten Yaralama- Tehdit-Hakaret

Muallim Rıfat Bilge Mahallesi’nde Müşteki (G.K.), eşi şüpheli (C.K.) isimli şahsın kendisini darp ederek, kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ