YEREL

Kilis'te görülmemiş kaza! Bağ evinde omzuna yorgun mermi isabet etti

Önceki gün dostları ile bağ evinde oturan Bircan Köroğlu nerden gelmeyen yorgun merminin kurbanı oldu.

Kilis'te görülmemiş kaza! Bağ evinde omzuna yorgun mermi isabet etti
05-10-2024 18:25
05-10-2024 18:26
Google News

Bağ evinde oturdukları sırada omzunda bir ağırlık hisseden Bircan Köroğlu'na yorgun mermi isabet ettiği anlaşılınca hemen eski devlet hastanesine götürüldü. burada ki tetkiklerin ardından Alaaddin yavaşça devlet Hastanesi Ambulans ile sevk edilen Bircan Köroğlu Pazartesi günü ameliyat ile kürek kemiği yanına gelen yorgun mermi çıkarılacak.

Nerden atıldığını bilmediğini kimsenin silah sıkmamasını isteyen Bircan Köroğlu Allah korusun ya Omuriliğimize isabet etseydi halimiz ne olurdu diye sorarak kimse silah sıkmasın dedi.

Bircan Köroğlu denetimlerin sıklaştırılmasını isteyerek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

"Dostlarımız ve arkadaşlarımız ile Öncüpınar yolu üzerinde bulunan bağ evinde akşam saat 21.30 sıralarında sohbet ediyor ve çay içiyorduk. Bir anda nerden geldiği belli olmayan yorgun serseri mermi omzuma geldi. ben zannettim ki bir arkadaş bana arkadan değnek gibi bir cisim ile vurarak şaka yapmak istedi. Ağrı hissedince kan gelince mermi olduğunu anladık. Beni hemen eski devlet hastanesine dostlarım götürdü buradan da Alaaddin yavaşça devlet Hastanesine geldik. yapılan tetkiklerin ardından pazartesi günü yorgun mermi yerinden çıkarılacak. 

Jandarmamız konuyu takip ediyor. Kimin sıktığını ve nereden geldiğini bilmiyorum. Buradan tüm Kilisli hemşerilerimize seslenmek istiyorum lütfen silah sıkmayın. Silah sıkmak bir can acıtabilir. bugün bana bu yorgun mermi isabet etti. Ya bu yorgun mermi omuriliğime denk gelmiş olsaydı o zaman Allah korusun belki de sakat kalma ihtimali olacaktı. Silah sıkmak doğru birşey değil. Toplum olarak artık duyarlı bir hale gelmek zorundayız" dedi.

Haber Merkezi 

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ