TARIM

Kilis Tarım ve Orman Müdürü Küçük: Hibe sözleşmelerini imzaladık

Kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı çerçevesinde %50 hibeli tarıma dayalı ekonomik yatırım projelerinin hibe sözleşmeleri imzalandı.

Kilis Tarım ve Orman Müdürü Küçük: Hibe sözleşmelerini imzaladık
19-07-2024 10:51
19-07-2024 10:53
KİLİS
Google News
Kilis Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük Kilis'te Çiftçiliğin geliştirilmesi Ziraatın arttırılması için yoğun bir çaba ve mesai ile çalışmaya devam ediyor. 
Levent Küçük Kilis'te Başvuru maliyeti 94 milyon lira olan 8(Sekiz) Proje için 42 milyon lira hibe desteğinin sağlanacağını müjdeledi.
Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No: 2023/51) gereğince yapılan hibe başvuruları Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından değerlendirilerek sonuçlandırılmış, kesinleşen değerlendirme sonuçlarına göre hibe almaya hak kazananlara ait listeler Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ilan panosunda ve internet sitesinde yayımlanarak ilan edilmişti.
Tarım ve orman Bakanlığı tarafından belirlenen ve hibe almaya hak kazanan yatırımcılar ile hibe sözleşmeleri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törenle imzalandı.
Kilis Tarım ve Orman İl Müdürü Levent Küçük, imza töreninde yaptığı konuşmada; Destekleme programı kapsamında ilimizde toplam başvuru maliyeti 94 Milyon TL olan 8 proje için 42 Milyon TL hibe tahsis edildiğini, projelerin 2 tanesinin yeni tesis niteliğinde zeytinyağı işleme tesisi, 5 tanesinin teknoloji yenileme, kapasite artırımı ve modernizasyon niteliğinde zeytinyağı işleme tesisi ve 1 tanesinin ise GES projesi olduğunu belirtti. Yapılacak olan yatırımların ilimize hayırlı olmasını temenni etti. Haber Mehmet REYHANLI
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ