YEREL

Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığından Korkmaz’a hayırlı olsun ziyareti

Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gazi Albay Murat Cumhur Muhtar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kilis’e yeni atanan İl Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz’a makamında bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve  Dayanışma Derneği Başkanlığından Korkmaz’a hayırlı olsun ziyareti
10-09-2024 13:14
10-09-2024 13:16
Google News
Ziyarette Kilis İl Emniyet Müdürü Aykut Kormaz tebrik edilerek yeni görevinde başarı temennisinde bulunup Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve  Dayanışma Derneği Başkanı Muhtar ve yönetimi İl Emniyet Müdürü Korkmaz ile sohbet ederek Derneğin çalışmaları ile Gazi ve Şehit aileleri hakkında bilgiler verildi.
Kilis İl Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz ise nazik ziyaretlerinden, hoş sohbetlerinden ve iyi dileklerinden ötürü Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve  Dayanışma Derneği Başkanı Gazi Albay Murat Cumhur Muhtar ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek ‘’Devletimizin tüm imkanları ile Gazi ve Şehit ailelerimizin her zaman yanında olacağız. Bize bu cennet Vatanı armağan eden Gazilerimize sağlıklı günler diliyor Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz’’ dedi.
Haber : Mehmet Reyhanlı 
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ