GÜNDEM

Kilis Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz göreve başladı

Yayınlanan son Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Kilis’e atanan Aykut Korkmaz Cuma günü öğleden sonra Kilis’e gelerek göevine başladı.

Kilis Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz göreve başladı
24-08-2024 12:39
24-08-2024 12:41
KİLİS
Google News
Kilis il Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz yaptığı açıklamada;
Çok kıymetli Kilis’li hemşehrilerim, değerli mesai arkadaşlarım, basınımızın güzide mensupları;
Resmi Gazete 'de 16 Ağustos 2024 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile atanmış olduğum Kilis İl Emniyet Müdürlüğü görevime 23 Ağustos Cuma günü itibari ile başlamış bulunmaktayım.
Bu görevin ilimize ve şahsıma hayırlara vesile olmasını temenni ederek, beni bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza ve Emniyet Genel Müdürümüze saygı ve şükranlarımı arz ediyorum.
Devletin bekası, milletin huzuru, güvenliği, toplumun birlik ve beraberliğinin muhafazası için milletimizin emniyetinin ve huzurunun güvencesi teşkilat mensuplarım ile birlikte hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı ve demokratik toplum ilkelerinden ödün vermeden, anayasa ve yasalara sadakatle bağlı olarak mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışıp milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.
Bu vesile ile görevi devraldığım İl Emniyet Müdürüm Sayın Ahmet KURT’a teşekkür ediyor, yeni görevinde sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle çok kıymetli Kilis’li hemşehrilerimi, milletimize hizmet noktasında benimle birlikte gece gündüz demeden hizmet edecek olan mesai arkadaşlarımı ve basınımızın çok kıymetli temsilcilerini, saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi. MEHMET REYHANLI
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ