SPOR

Kilis Belediyespor'un emektar futbolcusuna sahip çıkılmadı

Bölgesel amatör Ligin en iyi sol açıklarından ve sol ayaklarından birisi olan yaptığı asistler ile gol bölgelerinde ki golcülerin prensi durumunda olan Kilis Belediyespor'un emektar futbolcusu Ahmet Yiğitel'e bu sezon sahip çıkılmadı.

Kilis Belediyespor'un emektar futbolcusuna sahip çıkılmadı
08-08-2024 15:17
08-08-2024 17:44
KİLİS
Google News
Kilis Belediyespor'a 7 yaşından beri hizmet veren takımın tüm alt kademelerinde bulunan ve tırnakları ile bulunduğu konuma gelen bu sezon sonuna kadar A Takımın değişmez futbolcularından ve kaptanlarından olan Ahmet Yiğitele yeni sezonda takımdan haber gelmemesi spor kamuoyunda tepkilere neden oldu.
Zor ve sıkıntılı günlerde ilk müracaat edilen futbolcuların arasında yer alan "Paranın hiç bir önemi yok aslolan Kilis Belediyespor formasıdır" diyen Ahmet Yiğitele yapılan haksızlık tepkileri beraberinde getiriyor.
Futbolculuk hayatına Kilis Belediyespor'da başlayan ve başka takımların radarına girdiği halde transfer olmaktan vazgeçen ben Kilisliyim ve Kilis Belediyesporluyum diyen Ahmet Yiğitel için yeni yönetimin ve başkanın ne yapacağı merak konusu olmaya devam ediyor. 
Saha içerisinde güçlü fiziği ile topa hakimiyeti, ikili mücadelelerde ki üstünlüğü, mükemmel ayak bilek hareketleri ile takımını maçlarda sırtlayan Ahmet Yiğitel yapılan milyonluk transferlerden daha iyi olduğunu kanıtlayabilecek  kapasitede.
Hem sol açık hem forvet arkası mevkisinde başarılı maçlar çıkaran zaman zaman Kilis Belediyespor'u attığı goller ile ipten alan Ahmet Yiğitele sahip çıkılması hususunda kamuoyu desteği artarken önümüzde ki günler içerisinde neler olabileceği merak konusu olmaya devam ediyor.
Spor kamuoyu Kilis'in yetiştirmiş olduğu bu futbolculara değer verilmesi sahip çıkılması yönünde karar verirken yapılan milyonluk transferlerin ne olduğunu maçlarda göreceklerini dile getiriyorlar.
Haber: Mehmet Reyhanlı 
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ