YEREL

Kilis Belediyesi Abdi Başkanı unutmadı!

2020 yılında geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Kilis belediye Başkanı merhum Av. M. Abdi Bulut'u Kilis Belediyesi unutmadı.

Kilis Belediyesi Abdi Başkanı unutmadı!
13-10-2024 13:25
13-10-2024 13:57
Google News

Vefatının 4. ncü yıldönümünde Kilis Belediye Başkanlığı Başkan Bulut'un mezarı başında tören düzenledi dualar etti ve sonrasında lokma tatlı dağıttı.
Başkan Bulut'u anma programına Kilis Belediye Başkan yardımcıları, önceki dönem AK Parti Kilis il başkanlarından Av. Murat Karataş ile rahmetli başkan Bulut'un ailesi sevenleri dostları ve belediye çalışanları ile vatandaşlar katıldı. 
Kilis Belediyesinden yapılan açıklamada;
"Merhum Belediye Başkanımız Av. Mehmet Abdi Bulut’u, vefatının yıl dönümünde Belediye Başkan Vekilimiz Onur Güleçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Çağlar Yaşar ve Atila Yıldırım, Belediyemiz Meclis üyeleri  ve değerli hemşehrilerimizle birlikte mezarı başında dualarla andık.
Anma programımızın ardından Cumhuriyet Meydanı’nda lokma ikramında bulunduk. Bu vesileyle, merhum Başkanımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz. Onun aziz hatırasını yaşatmaya devam edeceğiz" denildi.

HABER MERKEZİ

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ