GÜNDEM

Kilis Belediye Başkanı Bilecen "Sahte evrak düzenleyenler hakkında suç duyurusunda bulunduk"

Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen Kilis Belediyesinde sahte evrak düzenleyen ve para karşılığında evrakı satan kimseler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Kilis Belediye Başkanı Bilecen "Sahte evrak düzenleyenler hakkında suç duyurusunda bulunduk"
06-09-2024 12:19
06-09-2024 12:21
KİLİS
Google News
Sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı video paylaşım ile kamuoyunu bilgilendiren Başkan Bilecen 6 Şubat depremlerinden sonra böyle bir evrakın asla belediyeler tarafından verilmediğini dile getirirken yaptığı açıklamada;
"Hayırlı günler diliyorum kıymetli Kilis halkı. Şimdi seçim sırasında seçimden önce seçimden sonra Belediyemizi bazı başvurular vardı. Belediyenin bir evrak verdiği bu evrakla gidilip Elektrik aboneliği doğalgaz aboneliği alındığı söylenilmişti. 
Bizde Emlak istimlak Müdürümüze bu durumu sorduğumuz da Depremden sonra böyle bir evrak verilemediği böyle bir sistem olmadığı sistemin kapalı olduğu depremden sonra yapılan hiç bir eve Belediyenin evrak verme yetkisinin olmadığı tarafımıza bildirilmiştir. 
Fakat depremden sonra da böyle bir evrakın belediyemiz tarafından düzenlendiği vatandaşlarımız tarafından bizlere çok kez iletildi. Bu evrakların 10 Bin lira 20 bin lira karşılığında vatandaşa satıldığı söylendi. Bizim depremden sonra belediyemizden böyle bir evrak kesinlikle çıkmamıştır. Elimde gördüğünüz evrak ve buna benzer evraklar tarafımızca üretilmemiş olup hiç bir geçerliliği yoktur. 
Biz bu konuda sahte evrakı düzenleyen sahte imza atan benim memurum adına işlem yapılmış gibi evrak düzenleyen kişilerle ilgili işlem yapılmış kişilerle ilgili suç duyurusunda bulunduk. Bu durumu Savcılığımıza arz ettik. kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz" dedi.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ