GÜNDEM

İYİ Parti il Başkanı Mustafa Polat "Asıl Ahmaklık Yüce Türk Milletini ve İYİ Partiyi hesaba katmamaktır"

İYİ Parti Kilis il Başkanı Mustafa Polat önceki gün bir televizyon programında HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Anayasanın 4. ncü maddesinin değiştirilmesi yönünde ki açıklamalarına sert tepki gösterdi.

İYİ Parti il Başkanı Mustafa Polat "Asıl Ahmaklık Yüce Türk Milletini ve İYİ Partiyi hesaba katmamaktır"
18-09-2024 16:04
18-09-2024 16:05
KİLİS
Google News
İYİ Parti Kilis il Başkanı Mustafa Polat yaptığı sert açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"AZİZ MİLLETİME
Aziz Türk Milletine parmak sallayan, onu ahmaklıkla suçlayan kendinin bilmezlerle iktidarda kalmak uğruna onlara bu tavizi ve cüreti verenler bizi İYİ dinleyin.
Cumhuriyet ile Türk'le Türklükle ve Atatürk ile sorunlu terör sevici zihniyet şimdide anayasamızın ilk dört maddesini hedef almaktadır.
İktidarda kalmak uğruna her türlü tavizi verirseniz olacağı budur. Malazgirt'te adamın elini kaldırırsanız oda gelir Ankara mecliste halkın vergileri ile aldığı maaş ile size ve sizin sayenizde yüce Türk halkını ahmaklıkla suçlayıp parmak sallar. 
Asıl ahmaklık yüce Türk milletini İYİ Partiyi ve teşkilatlarını bu ülke uğruna serden geçenleri hesaba katmamaktır. Anayasa değişikliği adı altında fısıldayıp yeni bir anayasa diye yükselen taşeronların eli ile de milletin tepki ve sabır sınırlarını ölçen kendini bilmezleri bu vesile ile ikaz ediyorum. İhtiyacımız yeni bir anayasa değil yeni bir iktidardır. Yeni iktidarında parolası Tek Millet değil, Türk Milleti. Tek Devlet değil, Türk Devleti. Tek Vatan değil, Türk Vatanı. Tek Bayrak değil, Türk Bayrağı olacaktır.Ne Mutlu Türküm diyene" dedi.  Mustafa Günal
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ