YEREL

Honda Sipahi Ticaret yeni yerinde

Motosiklet kullanımı bakımından Kilis ilk 5 içerisinde yer alırken Kilis’te Honda yetkili satıcısı Sipahi Ticaret yeni yerinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Honda Sipahi Ticaret yeni yerinde
17-08-2024 13:08
17-08-2024 13:52
KİLİS
Google News
Kilis’te Honda marka motosiklete yoğun bir ilgi gösterilirken yeni çıkarılan marka ve modellerde motosikletler Sipahi ticarette müşterilerini bekliyor.
Yıllarca Kilis Otogar yanında satış ofisinde motosiklet satışını gerçekleştiren Honda Sipahi Ticaretin yeni satış yeri Kilis- Gaziantep çevre yolu üzerinde petrolofisi arkasında Cumhuriyet Halk partisi Kilis il başkanlığının bitişiğinde. 
Motosiklet satışını yılların birikimi deneyimi ve tecrübesi ile gerçekleştiriyoruz diyen Honda Sipahi Ticaret sahibi Mehmet Volkan Tolunay yaptığı açıklamada;
“Değişen imajımız ile yeni yerimizde Sevgili Kilisli hemşerilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Kilis’te motosiklet bilindiği gibi bir tutku. Motosiklet satışlarımız Honda'nın farklı modelleri ile aralıksız bir şekilde devam ediyor. Ayrıca bünyemizde servis ağımız işini tecrübeli bir şekilde yapmaya devam ediyor. Sıfır marka modellerde motosiklet almayı düşünen Kilisli hemşerilerimizi Kilis-Gaziantep yolu üzerinde ki işyerimize çay içmeye bekliyoruz. Bizden fiyat almadan motosiklet almayın diyoruz” dedi.
HABER MERKEZİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ