YEREL

Gıda Bankası Mevlit Kandilini boş geçirmedi

Mevlid Kandili dolayısıyla Kilis Belediyesi Gıda Bankası Müdürlüğü tarafından Kilis’te bazı camilerde vatandaşlara kurabiye dağıtımı yapıldı.

Gıda Bankası Mevlit Kandilini boş geçirmedi
15-09-2024 09:28
15-09-2024 09:37
Google News
Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen’in talimatlarıyla hazırlanan ve Gıda Bankası Müdürü Mustafa Sağlam öncülüğünde yatsı namazı sonrası Ekrem Çetin Cami, Şörhabil Cami, Abdülhamit Han Cami, Şeyh Muhammed Bedevi Hazretleri Cami ve Küçük Sanayi Sitesi Camisinde bulunan vatandaşlara kurabiye ikramı yapılarak Başkan Bilecen’in selamları iletildi.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Kilis Belediyesi Gıda Bankası Müdürü Mustafa Sağlam “Belediye Başkanımız Sayın Av. Hakan Bilecen’in talimatları ile idrak ettiğimiz Mevlit Kandili münasebetiyle şehrimizin muhtelif noktalarında bulunan camilere gelen vatandaşlarımıza kurabiye ikramında bulunduk.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı teşriflerinin yıl dönümünü idrak etmenin onuru, gururu ve manevi hazzını yaşıyoruz. Allah'ın affına sığınmak, bağışlanma için fırsat sunan Mevlid Kandil'inin, aynı zamanda insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek için bir fırsattır.
Bu duygu düşüncelerle mübarek gecenin hemşirelerimiz, ülkemiz ve İslam alemi olmak üzere tüm insanlık için her türlü sıkıntıdan kurtulmasına, barış ve kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğin bağlarının güçlenmesini temenni ediyorum" dedi.
Haber : Mehmet Reyhanlı 
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ