YEREL

Gazetecilerden Milletvekili Demir’e ziyaret

Kilis’te bulunan yerel ve ulusal basın mensupları Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis Milletvekili Mustafa Demir’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Gazetecilerden Milletvekili Demir’e ziyaret
07-10-2024 13:20
07-10-2024 13:21
Google News

Vizyon Havadis Gazetesi Köşe Yazarı Hamza Özkaya, Kent Gazetesi Muhabiri İbrahim Güneş, Anadolu Ajansı Kilis Muhabiri İbrahim Özcan, TRT Kilis Temsilcisi Mahmut Özbalcı, Kilis’te Bugün İnternet Haber Editörü Mehmet Ali Dağ ve Vizyon Havadis Gazetesi Muhabiri Şükrü Uncuoğlu tarafından Kilis’te bulunan MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir’i parti binasında ziyaret ettiler. 

Gerçekleşen ziyarette Gazeteciler ile sohbet eden MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir Kilis’e yapılan ve yapılacak olan projelerden bahsederek bu konuda halkı bilgilendiren basın mensuplarına bir kez daha teşekkür etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Demir ‘’Kilis için çalışmalarımıza canla başla devam ediyoruz. 28. Dönem 3. Yasama Yılında da üzerimize düşen ne varsa fazlasını yapmak Kilisli hemşehrilerimizin taleplerini Türkiye Büyük Meclisi’nde gündeme getirmek boynumuzun borcu olarak görüyoruz. Bu bağlamda Aziz hemşehrilerimin Ankara’da ne işi olursa olsun kendilerine yardımcı olmak adına her zaman kendilerine bir telefon kadar yakın olduğumuzun altını çizmek istiyorum’’ dedi.

Haber Merkezi 

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ