MAGAZİN

Erciyes ve Gül ailelerinin mutlu günü

TÜRKAV Kilis İl Temsilcisi Önder Gül'ün oğlu Kerem Gül hayatını Havva Nur Erciyes ile birleştirerek dünya evine girdiler.

Erciyes ve Gül ailelerinin mutlu günü
21-07-2024 00:29
21-07-2024 00:32
KİLİS
Google News
Cuma günü Grand Aykanat Plaza Garden Düğün Salonu'nda gerçekleşen Düğün Törenine MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir, MHP İl Başkanı İ. Halil Yılmaz, MHP Merkez İlçe Başkanı Halil Karaoğlu İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sevengül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kilis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kadir Söylemez, Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Çağlar Yaşar, Polateli İlçe Belediye Başkanı Ali Koyuncu, Kilis Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fazıl Arısoy, Kamu-Sen Kilis İl Başkanı Fatih Çimen, UMKE ekibi, Sağlık çalışanları ve çok sayıda davetli katılım sağladı.
Ülkü Ocakları Kilis İl Başkanı Murat Sevengül tarafından Havva Nur & Kerem çiftine şanlı Türk Bayrağımız ve kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim hediye edilerek bir ömür boyu saadetler temenni edildi.
Düğün Törenine katılan misafirler ve her iki ailenin yakınları Kilis ve Kayseri yöresine ait türküler eşliğinde gönüllerince eğlenerek genç çiftleri yalnız bırakmadılar. 
Gazetemiz adına Erciyes ve Gül ailelerini tebrik ediyor genç çiftlere mutluluklar dileriz. 
Haber Mustafa GÜNAL
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ