ASAYİŞ

“En İyi Narkotik Polisi; Anne” projesi toplantısı yapıldı

Kilis’te “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi çerçevesinde anneler ve anne adaylarıyla bir araya gelindi.

“En İyi Narkotik Polisi; Anne” projesi toplantısı yapıldı
19-10-2024 13:14
19-10-2024 13:15
Google News

düzenlenen toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Vali Tahir Şahin, Geleceğimizi ve gençlerimizi tehdit eden #uyuşturucu ile mücadelede en büyük destekçimiz annelerimiz dedi.
Vali  Şahin, Bu şehirde bu güzel anneler kendi sorularına sahip çıktığında kim o sokakta uyuşturucu ile sararsanız biz kararlıyız sorularına bu şehrin bütün sokaklarında çocuklarımızın mutlu ve huzurlu yaşayabilmesi gel yapıp bu şehirlerde çocuklarımıza zehirlemez müsaade etmeyeceğiz bugüne kadar sizlere 10 bin 369 anneyle birebir temaslı bu temasımız bu sene için 20 bin  anne 20 bin anneye ulaşacağız biz kıymetli annelerinden şunu istiyoruz doğal aykırı bunlara bize bildirin bizim en avantajlı ailemiz sizlerden de destek bekliyoruz “Güvenliğin olmadığı yerde sağlık, yatırım, huzur olmaz ve güvenliğin olmadığı bir yerde insanın yaşaması da mümkün olmaz. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası devletimize gençlerinin ve tüm vatandaşlarının sağlığını koruma görevi vermiştir. Bugün burada İçişleri Bakanlığımızın bu projelerinden birisi olan “En İyi Narkotik Polisi; Anne” projesini tanıtmak ve ilimizde yapılan çalışmaları anlatmak üzere bir araya geldik” dedi.
İl Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz ise yaptığı konuşmasında, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucuyla mücadele konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, “En İyi Narkotik Polisi; Anne” projesi kapsamında yürütülen faaliyetleri anlattı. 

haber merkezi

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ