GÜNDEM

Dökülgen: ‘’Kilis’te tarım kolunda görev yapan kamu personellerin sıkıntları giderildi’’

Türk Tarım Orman Sen Kilis İl Başkanı ve aynı zamanda Mühendisler Derneği Kilis İl Temsilcisi olan Ziraat Yüksek Mühendisi Hasan Dökülgen, Mayıs ayı içerisinde Ankara temasları çerçevesinde MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir’i makamında ziyaret ederek Kilis’te Tarım kolunda görev yapan Kamu Personellerin sıkıntılarını dile getirmişti.

Dökülgen:  ‘’Kilis’te tarım kolunda görev yapan kamu personellerin sıkıntları giderildi’’
12-07-2024 11:42
12-07-2024 11:45
KİLİS
Google News
Milletvekili Demir’in konu ile alakalı olarak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı makamında ziyaret ederek gerekli desteğin verilmesini talep etmişti. Bu görüşmeler neticesinde Kilis’te Tarım kolunda görev yapan Kamu Personellerin sıkıntıları giderilmiş oldu.
Dökülgen konu hakkında yaptığı yazılı açıklamada ‘’30 Mayıs 2024'de TBMM'de Kilis Milletvekili Sayın Mustafa Demir’i ziyaretimde Kilis'te görev yapan özellikle ilimizde Tarım kolunda görev yapan Kamu Personellerin hizmet puanlarının düşük olması çalışma bölgesi hizmet süresi ve bölge statüsündeki adaletsizliğin vs. gibi konulara yönelik sıkıntıların giderilmesi ile ilgili rapor sunduk. Sayın Vekilimiz Demir'in Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı bey'i ziyaretlerinde talep etmiş olduklarımız konuları Bakan bey'e ilettiği 5 Temmuz’da Resmi Gazete’de yayımlanan Tarım Orman Bakanlığı Taşra teşkilatı Personelin Yer Değiştirme Yönetmeliği ekinde söz konusu taleplerimizin doğrultusunda güncellemeler yapılarak olumlu yönde değişim gerçekleştiğini bildirmiştir. Emeği geçen başta MHP Kilis Milletvekili Sayın Demir olmak üzere Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı bey'e teşekkür eder ve özellikle Tarım kolunda görev yapan tüm Kamu Çalışanı personeline yapmış olduğumuz çalışmanın hayırlı olması dileklerimi iletiyorum’’ dedi.
Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ