POLİTİKA

Diyarbakırlı: Eli nasırlı çiftçilerimizin her zaman yanındayız

AK Parti Kilis İl Başkanı Serhan Diyarbakırlı Kilis Merkeze bağlı Küçükkonak köyünde çiftçileri ziyaret ederek hasat öncesi bol ve bereketli kazançlar diledi.

Diyarbakırlı: Eli nasırlı çiftçilerimizin her zaman yanındayız
13-07-2024 12:57
13-07-2024 13:01
KİLİS
Google News
Bahçelerin verimli ve bereketli ürünler yetiştirmesinden dolayı pandemi döneminde üretimin ne kadar kıymetli olduğunu bir kere daha gördüklerini dile getiren il başkanı Diyarbakırlı, "Sahada üretime devam çiftçilerimizi ziyaret edip , hayırlı hasatlar diledik" dedi.
AK Parti olarak her zaman eli nasırlı çiftçilerimizin her zaman yanındayız diyen Başkan Serhan Diyarbakırlı yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Çiftçilerimiz yaz kış demeden üretmeye devam ediyor. Pandemi sürecinde gıdanın ne kadar önemli olduğunu gördük. Üreteceğiz, üreteceğiz, üreteceğiz üretmekten başka çaremiz yok. Bakın tarlada hasadı bekleyen yerli ürünlerimiz yetişmiş durumda. Biberden, domatese, salatalıktan, patlıcana hatta yerli karpuzumuzda artık hasat ediliyor. Ben çiftçilerimize hasat döneminde bol ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi. Haber Mustafa GÜNAL
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ