YEREL

Çopur ve Koyuncuoğlu ailelerinin mutlu günü

Kilis’in tanınmış ailelerinden olan Koyuncuoğlu ailesinin hemşir olan oğulları Hayrettin Koyuncuoğlu Çopur ailesinin kızları hemşire olan Esra Çopur ile hayatını birleştirerek dünya evine girdiler.

Çopur ve Koyuncuoğlu ailelerinin mutlu günü
26-08-2024 09:39
26-08-2024 09:43
KİLİS
Google News
Cumartesi günü Beyaz Köşk Düğün ve Davet Salonu'nda gerçekleşen düğün törenine MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir, MHP Kilis İl Başkanı İ. Halil Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Halil Karaoğlu, Elbeyli ve Polateli İlçe başkanları, il genel meclis üyeleri ve teşkilat üyelerinin yanı sıra her iki ailenin yakınları ve davetliler katıldı.
Düğün törenine katılım sağlayan davetliler genç çiftlerin mutluluklarına eşlik edip çalınan yöresel türküler eşliğinde gönüllerince eğlenip genç çiftlere mutluluklar dilediler.
Her iki aile adına açıklama yapan damadın babası Mehmet Levent Koyuncuoğlu “Böylesi güzel günümüze uzaktan ve yakından katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmayarak mutluluğumuza ortak olan,çelenk gönderen, telefon ve sosyal medya üzerinden iyi dileklerini bizlere ileten herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Bizlerde Vizyon Havadiz medya grubu adına Çopur ve Koyuncuoğlu 
ailesini tebrik ediyor genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Haber : Mehmet Reyhanlı 
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ