ASAYİŞ

Çocuğunun acısına dayanamayıp intihar etmek istedi

Geçtiğimiz gün Aşıt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bir evin 5. katından düşerek hayatını kaybeden C.H.A'nın babası H.A. oğlunun acısına dayanamayarak çocuğunun düştüğü evden atlayarak intihar etmek istedi.

Çocuğunun acısına dayanamayıp intihar etmek istedi
19-07-2024 10:36
19-07-2024 10:40
KİLİS
Google News
H.A'nın intihar edeceği alan Polis, Sağlık ve İtfaiye ekipleri hemen olay yerine geldiler. H. A'nın ikna çabaları devam ederken Polis çevrede güvenlik tedbirleri İtfaiye ise intihar olayına karşı şişme yatak açarak intiharın önüne geçmeye çalıştı.
Çocuğunun vefatından dolayı psikolojik sorunlar yaşayan H.A için ekipler seferber olurken H.A'nın arkadaşı olan Ülkü Ocaklarından Ali Mert H.A'nın bir anlık dalgınlığından faydalanarak kolundan çekti ve intiharı önledi.
Ülkü Ocakları Başkanı Sevengül'ün ikna çabaları
H.A'nın intihara kalkıştığını haber alır almaz olay yerine gelen Kilis Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sevengül H.A'yı ikna etmek için uzun uğraşlar verdi. Hayatın devam ettiğini sorunları konuşarak halledebileceklerini intiharın bir çıkış olmadığını belirten Ülkü Ocakları başkanı Murat Sevengül intihar'dan kurtarılan H.A ile birlikte aşağı inerek sakinleşmesini sağladı. 
H.A Sağlık ekipleri tarafından Alaaddin Yavaşça Devlet Hastanesinde müşahede altına alındı. Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ