YEREL

CHP üniversite öğrencilerinin ihtiyaçlarına karşılamak için stant açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kilis İl ve Merkez İlçe Başkanlığı 2024-2025 eğitim öğretiminde üniversite eğitimi için Kilis’i tercih eden öğrencilere yönelik olmak üzere üniversite civarında stant açıldı.

CHP üniversite öğrencilerinin ihtiyaçlarına karşılamak için stant açtı
21-08-2024 14:07
21-08-2024 14:09
KİLİS
Google News
Üniversite eğitimini Kilis’te yapmak isteyen ve farklı illerden Kilis’e gelen öğrencilerin eksiklerini, kalacak yer ve her türlü ihtiyaçlarına cevap vermek adına Kilis 7 Aralık Üniversitesi (KİYÜ) civarında açılan standa CHP Kilis Teşkilat üyelerinin tüm birimleri bulunarak öğrencilerin ihtiyaçlarına ilişkin bilgileri alınarak yardımcı olunmaya çalışılıyor.
Konu hakkında açıklama yapan CHP Kilis İl Başkanı Ahmet Hangillioğlu ‘’Kilis’imize gelecek öğrenci arkadaşlarımızı bekliyoruz. Eksiklerini, kalacak yer ve her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için Kilis il ve merkez ilçe başkanlığı, kadın kolları, gençlik kolları olarak eğitime hizmet için görevimizin başındayız’’ diye konuştu.
CHP Kilis Merkez İlçe Başkanı Ahmet Geloğlu ise ‘’Eğitime destek ve önem veren bir siyasi parti olarak öğrencilerimizin yarınlarına daha güvenli ve huzurlu bir ortam sağlamak adına Cumhuriyet Halk Partisi Kilis teşkilatı olarak 2024-2025 eğitim öğretiminde üniversite eğitimi için Kilis’i tercih eden öğrencilerimizi yalnız bırakmamak adına Kilis 7 Aralık Üniversitesi civarında faaliyete tıktığımız standtımızda üniversite öğrencilerimizin sıkıntılarını gidermek için çalışma başlattık. 2024-2025 eğitim öğretim yılının şimdiden ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ dedi.
Haber Merkezi: Mustafa Günal
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ