POLÄ°TÄ°KA

CHP Kilis il Başkanı Ahmet Hangillioğlu " Karşılıksız desteği reddetme gibi bir davranış içerisinde olamayız"

Cumhuriyet Halk Partisi Kilis il başkanı Ahmet Hangillioğlu Pazartesi Kilis Belediye Meclisinde gündem de olan bir konu üzerine açıklamalarda bulunarak Karşılıksız desteği reddetme gibi bir davranış içerisinde olamayız dedi.

CHP Kilis il Başkanı Ahmet Hangillioğlu " Karşılıksız desteği reddetme gibi bir davranış içerisinde olamayız"
10-10-2024 17:27
10-10-2024 17:34
Google News

Kamuoyuna kısa bir basın açıklaması şeklinde yazılı olarak açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Kilis il başkanı Ahmet Hangillioğlu açıklamada, Karşılıksız desteği reddetme gibi bir davranış içerisinde olamayız dedi.

CHP Kilis il başkanı Ahmet Hangillioğlu yaptığı basın açıklamasında,

"Değerli Kilis’liler,

Bu hafta yapılan belediye meclis toplantısında gerçekleşen bir konu için kısa bir açıklama yapma zorunluluğu hasıl olmuştur.

Belediyemize alınması istenilecek araçların nasıl ve hangi şekilde alınacağı ve nerede kullanılacağı belirtilmediği için muğlak kalan bu maddeyi meclis üyelerimizin bir bölümü reddetmiştir.  Meclis üyelerimiz tarafından reddedilen madde, belediye başkanımızın araçların hibe olacağını sözlü olarak açıklamasından sonra yapılan oylamada kabul edilmiştir. 

Memleketimize gelen 1 liralık desteği de önemsediğimizi ve belediyemizin kasasında olan 1 liranın da israf edilmemesi gerektiğini de savunuyoruz. Asla bu karşılıksız desteği reddetme gibi bir davranış içerisinde olmadığımızı bildirmek isteriz" dedi.

Haber Merkezi 

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ