GENEL

‘Çantam iyilik dolsun’ sloganı ile yardım kervanını yürütüyor

Kilis’in Nurettin Mahallesi Muhtarı Murat Ateşalioğlu kendi mahallesine yapmış olduğu hizmet ve yardımları bu kez kendi mahallesi sınırları dışına taşıyarak bir hayırseverin yardımlarını İnönü Ziraat İlkokulu’nda eğitim gören 50 öğrenciye okulun logosunu taşıyan tişört ve kırtasiye yardımını ulaştırdı.

‘Çantam iyilik dolsun’ sloganı ile yardım kervanını yürütüyor
12-09-2024 12:19
12-09-2024 12:25
Google News
İstanbul’da ikamet eden  (T.O.) isimli iş insanı ile irtibata geçen Muhtar Ateşalioğlu iş insanın 50 öğrenciye göndermiş olduğu tişörtleri İnönü Ziraat İlkokulu Müdürü Erdoğan Açıkel’e teslim ederek tespit edilen 50 öğrencinin sevinmesine vesile oldular. 
Konu ile alakalı olarak Gazetemize açıklamalarda bulunan Nurettin Mahallesi Muhtarı Murat Ateşalioğlu şu bilgilere yer verdi.
‘’İstanbul’da ikamet eden  (T.O.) isimli iş insanı ile yaptığım görüşme sonrası bana 50 adet İnönü Ziraat İlkokulu tişörtünü çocuklara dağıtılmak üzere göndermesi sonrası okul müdürümüz Erdoğan Açıkel’e teslim ederek daha önceden belirlenen 50 öğrencimize dağıtımını gerçekleştirdik. Böyle bir hayır işine destek veren iş insanımız (T.O.)’ya şahsım ve öğrenciler adına teşekkür ediyorum. Ayrıca her yıl olduğu gibi bu yılda Hollanda da öğretmenlik yapan Kilisli hemşehrimiz Metin Çağlı hocamız tarafından benimle iletişime geçerek ‘’Çantam İyilik Dolsun’’ sloganıyla müracaat eden öğrencilerimize ilerleyen günlerde (Öncelikli şehit, yetim, ve öksüz) ailelerimizin çocuklarına kırtasiye malzemesi ve çanta ile birlikte hediye edeceğiz’’ diye konuştu.
Haber : Mustafa Günal 
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ