POLİTİKA

Büyük Birlik Partisi Kilis İl Başkanı Abdullah Alpdağ’dan Protokol Krizine Öneri: Kilis Bizim, Hep Birlikte Çalışalım, Kilis Kazansın!

Büyük Birlik Partisi Kilis İl Başkanı Abdullah Alpdağ, Kilis'te son dönemde yaşanan protokol krizlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Alpdağ, bu tür krizlerin Kilis'e zarar verdiğini belirterek, tüm paydaşları Kilis'in ortak geleceği için bir araya gelmeye davet etti. "Kilis bizim, hep birlikte çalışalım, Kilis kazansın!" mesajıyla birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Alpdağ, şehrin geleceği için el birliğiyle hareket edilmes

Büyük Birlik Partisi Kilis İl Başkanı Abdullah Alpdağ’dan Protokol Krizine Öneri: Kilis Bizim, Hep Birlikte Çalışalım, Kilis Kazansın!
25-08-2024 13:47
25-08-2024 13:49
KİLİS
Google News

Protokol Krizleri Kilis’e Zarar Veriyor

Alpdağ, açıklamasında, Kilis’te neredeyse her gün yeni bir protokol krizinin yaşandığını, bu durumun Kilis’e ve Kilisli hemşehrilere zarar verdiğini belirtti. “Bizler, bu tür iç çekişmelerin kimseye fayda getirmediğini biliyoruz. Tam aksine, Kilis’in kalkınma yolundaki hızını kesiyor ve şehrimizin potansiyelini tam anlamıyla değerlendirmesini engelliyor. Biz, Büyük Birlik Partisi olarak, Kilis’in her anlamda daha ileriye gitmesi için elimizi taşın altına koymaya hazırız” ifadelerini kullandı.

"Aylık Rutin Toplantılarla Çözümler Üretelim"

Alpdağ, çözüm önerisi olarak, Kilis'teki tüm yetkililerin ve paydaşların katılımıyla aylık rutin toplantıların düzenlenmesi gerektiğini söyledi. "Bu toplantılar, farklı görüşler ve düşünceler etrafında birleşerek, Kilis’e nasıl katkı sağlayabiliriz sorusuna odaklanmalı. Ortak akıl ile Kilis’in geleceğini inşa edelim. Hiçbir görüş ayrımı yapmadan, yalnızca Kilis'in menfaatlerini düşünerek hareket etmeliyiz" dedi.

"Amaç Kilis’e Hizmet Etmekse, Hep Birlikte Başlayalım!"

Alpdağ, açıklamalarının devamında, Kilis'in tüm paydaşlarını bir araya gelmeye ve ortak bir amaç doğrultusunda çalışmaya davet etti. “Eğer amacımız gerçekten Kilis'e hizmet etmekse, gelin hep birlikte vira bismillah diyelim ve çalışmalara başlayalım. Sen, ben, o ya da bu kavgası Kilis’e bir şey kazandırmaz. Kazanan Kilis olmalı; bizler sadece buna odaklanmalıyız” şeklinde konuştu.

"Büyük Birlik Partisi Olarak Kilis’in Yanındayız"

Son olarak, Büyük Birlik Partisi’nin her zaman Kilis’in ve Kilisli hemşehrilerin yanında olduğunu vurgulayan Alpdağ, “Kilis’in kalkınması ve gelişmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Herkesi Kilis'in geleceği için el birliğiyle çalışmaya davet ediyoruz. Kilis bizim, hep birlikte çalışalım, Kilis kazansın!” dedi.

Abdullah Alpdağ’ın bu açıklamaları, Kilis'te yaşanan protokol krizlerine son verilmesi ve şehrin gelişimi için bir araya gelinmesi yönündeki çağrısı olarak dikkat çekti. MEHMET REYHANLI

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ