YEREL

Bozkurt Group’tan Kilis halkına bir güzel hizmet daha

Kilis’in Musabeyli İlçesine bağlı Hasanceli Köyünde faaliyet gösteren ve hem ülke geneline hem de yurtdışına uygun fiyat ve kaliteden ödün vermeyen Bozkurt Group Kilis halkına bu sezon fahiş fiyata değil maliyet fiyatına herkesin kaliteli salça alması için çaba gösteriyor.

Bozkurt Group’tan Kilis halkına bir güzel hizmet daha
20-07-2024 10:00
20-07-2024 10:01
KİLİS
Google News
Hasanceli Köyünde bulunan fabrikada üretilen domates salçası, acı ve tatlı biber salçasının yanı sıra pul biber ve baharat çeşitlerinin de yer almış olduğu Hasat Baharat adı altında Adnan Menderes kavşağında yeni açtığı fabrika satış noktasında toptan fiyatının altına yeni mahsül salçaları Kilis halkına en uygun şekilde satmaya başladı.
Gazetemize açıklamalarda bulunan Bozkurt Group Fabrika İşletmecisi İbrahim Halil Bozkurt ‘’Bozkurt Group olarak Kilisli hemşerilerimizin fahiş fiyata değil maliyet fiyatına kaliteli salça alması için çaba gösteriyoruz. Kendi arazimizde ve kendi fabrikamızda son sistem makineler ile üretim yaptığımız yeni mahsül domates salçası, acı ve tatlı biber salçasının yanı sıra pul biber ve baharat çeşitlerimizi halkımızın tüketimine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Acı ve tatlı biber salçasının kiloğramını sadece 100 ₺’ye verirken Domates salçasının kiloğramını ise sadece 75 ₺’ye satıyoruz. Tüm Kilis halkını gönül rahatlığı ile üretmiş olduğumuz ürünlere ulaşabilmeleri için Adnan Menderes kavşağında yeni açtığımız fabrika satış noktamıza bekliyoruz’’ dedi.
Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ