YEREL

Başkan Bilecen'e açık açık sordu? İşten çıkarmalar için mobing uygulanıyor mu?

Eylül Ayı Kilis Belediye Meclisi'nin olağan toplantısının ardından gündem dışı konuşmalar yapmak ve sorular sormak için meclis üyeleri başkan Bilecen'e ilk ağızdan sorularını yöneltti.

Başkan Bilecen'e açık açık sordu? İşten çıkarmalar için mobing uygulanıyor mu?
02-09-2024 16:16
02-09-2024 16:49
Google News
Gündem dışı konuşma soru sormak için söz alan AK Parti Kilis Belediye meclis üyesi Güven Özdemir ise Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecene sorularını yöneltti.
Güven Özdemir ilk olarak başkan Bilecenin cevaplaması isteğiyle 31 Mart 2024 seçimlerinden sonra Kilis Belediyesinden kaç işçi işten çıkarıldı ve işçilerin çıkarılması için işçilere Kilis belediyesi tarafından Mobing uygulanıyor mu? diye sorularını yöneltti.
Kilis Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen ise sorular karşısında verdiği cevapta;
"İlk olarak şunu söylemek istiyorum ki işe gelmeden maaş alan her kimse kendini açık etmemek için işten ayrıldı. Ayrıca bizim tespitimiz dahilinde işe gelmeyen kim varsa iş akitleri sonlandırıldı. Kilis Belediyemizde kart okuma sistemi var. Bakıyoruz inceliyoruz iş aktini yerine getirmeyen kimse ile çalışmıyoruz. çalışmayan bir insana ben buradan ekmek vermem. 
Ayrıca Mobing uygulama gibi bir durum söz konusu asla olamaz. Kilis Belediyesi olarak 31 Mart seçimlerinde AK Parti'de fotoğraf çektirende MHP'de çalışan arkadaşları da işe almış durumdayız.ç bizim böyle bir ayrımcılığımız olmadığı gibi mobing uygulama gibi bir durumumuzda olamaz. Biz çalışan arkadaşların hepsinin yanında ama çalışmayan insana da buyur gel diyemeyiz çünkü çalışmak zorundayız" dedi.
HABER MERKEZİ 
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ