GÜNDEM

Ali Gündoğmuş "Zeytin hasat sezonu için tüm tedbirlerimizi aldık"

Kilis Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanı Ali Gündoğmuş (Karadayı) yaklaşan Zeytin Hasat sezonu için Çiftçi Malları Koruma Meclisi olarak tüm tedbirleri aldıklarını, sahada olduklarını, Çiftçilerimizin alın terine göz dikenlere karşı amansız mücadelelerinin devam edeceğini belirtti.

Ali Gündoğmuş "Zeytin hasat sezonu için tüm tedbirlerimizi aldık"
02-10-2024 15:00
03-10-2024 13:37
Google News
Göreve geldikleri andan itibaren bir çok hırsızlık olaylarını engellediklerini hırsızlığın artık yok denecek kadar azaldığını buna rağmen tedbiri hiç bir şekilde elden bırakmayacaklarını belirten Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanı Ali Gündoğmuş (Karadayı) yaptığı açıklamada,
"Çiftçi Malları Koruma Meclisi başkanlığı olarak çiftçilerimizin alın terini sahada korumak için ekibimiz ile birlikte canla başla çalışıyoruz. Gece ve gündüz olmak üzere ikiye böldüğümüz ekibimiz sahada çiftçilerimizin mallarını korumak için görevlerini ifa ediyorlar. 
Çiftçi malları olarak geçtiğimiz üzüm, fıstık hasat sezonunda başarılı çalışmaları geride bıraktık. Çiftçimizin alın teri olan ürünler çiftçilerimiz tarafından gönül rahatlığı içerisinde toplanıldı. Şimdi Zeytin hasat sezonuna giriyoruz. Yakın bir süre içerisinde Zeytin hasadına Kilis'te başlanılacak. Çiftçi Malları Koruma Meclisi olarak sorumluluğumuzun bilinci ile hareket ederek çiftçilerimizin bizlere güvenmesini belirterek mallarını en iyi bir şekilde koruyacağımızın taahhüdünü buradan veriyoruz.
Tabi bu arada Üzüm ve Fıstık hasat sezonunda bizleri hiç bir şekilde yalnız bırakmayan korumakla mükellef olduğumuz yerlerde bizlerden hiç bir şekilde desteklerini esirgemeyen Kilis Valimize, Jandarma Komutanımıza ve Emniyet Müdürümüze hassaten şükranlarımızı sunuyorum" dedi. MEHMET REYHANLI
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ