GÜNDEM

AK Parti Kilis İl Başkanı Diyarbakırlı: "Geçmiş olsun diyorum"

AK Parti Kilis İl Başkanı Serhan Diyarbakırlı geçtiğimiz günler içerisinde Suriye tarafında yaşanan hadiselerden dolayı araçları zarar gören Nakliye Firması sahiplerini teşkilat mensubu üyeleri ile ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

AK Parti Kilis İl Başkanı Diyarbakırlı: "Geçmiş olsun diyorum"
05-07-2024 11:49
05-07-2024 11:52
KİLİS
Google News
Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü bozmak için yabancı şer güçlerin her an tetikte olduğunu birliğimizin devamı için dışarıdan gelen saldırılara top yekün birlikte karşılık vermemiz gerektiğini dile getiren AK Parti Kilis il Başkanı Serhan Diyarbakırlı; "Devletimiz çok güçlüdür. İçeride ve dışarıda provokatif eylerle çıkaran toplumun huzur ve barışını bozan herkes gerektiği gibi cevabını alır.
Elbette istemediğimiz tasvip etmediğimiz olaylar ve görüntüler oluştu. Teşkilatımız ve Nakliyeciler Dernek Başkanı Sayın Mahmut Kara ile birlikte Utku Turizm Şirketi, Kizo Trans Nakliyat, Mh Lojistik Şirketinin sahipleri ve şoför kardeşlerimizi ziyaret ettik, Geçmiş olsun dileklerimizi iletip,daima yanlarında olduğumuzu belirttik" dedi. (Haber Mustafa GÜNAL)
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ