POLİTİKA

AK Parti Kilis Gençlik Kolları Başkanlığı’na Muhammet Osman Aykanat Getirildi

AK Parti Kilis teşkilatında önemli bir görev değişikliği gerçekleşti. AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’na Muhammet Osman Aykanat atandı.

AK Parti Kilis Gençlik Kolları Başkanlığı’na Muhammet Osman Aykanat Getirildi
15-10-2024 11:22
15-10-2024 11:23
Google News

Aykanat, Gençlik Kollarının dinamizmini ve gücünü daha da ileri taşımak için sorumluluğu devralırken, yeni dönemde gençlerin parti politikalarına katkılarını artırmayı hedeflediğini belirtti.

Göreve gelmesinin ardından açıklamalarda bulunan Aykanat, “Bu onurlu görevi devralmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Gençlik olarak ülkemizin geleceğine yön verecek projeler geliştirmeye ve AK Parti’nin misyonunu en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi. 

Gençlerin her alanda daha etkin rol alması gerektiğine dikkat çeken Aykanat, Kilis’teki gençlerle birlikte çalışarak çeşitli projeler hayata geçireceklerini vurguladı.

AK Parti Kilis İl Başkanlığı da yaptığı açıklamada, Muhammet Osman Aykanat’a yeni görevinde başarılar dilerken, gençlik kollarının partinin en dinamik unsurlarından biri olduğunu ve bu değişimin partinin gençlerle olan bağını daha da güçlendireceğini ifade etti.

Aykanat’ın göreve gelmesi, partinin Kilis’teki gençlik politikalarının daha da ivme kazanacağına dair umutları arttırdı.
Haber : Mehmet Reyhanlı 

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ