POLİTİKA

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Kime Yazıklar olsun dedi!

AK Parti İstanbul İl başkanı Osman Nuri Kabaktepe Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımlarla Hangi zihniyet milletine düşman olabilir? diye açıklamalarda bulundu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Kime Yazıklar olsun dedi!
02-09-2024 15:41
02-09-2024 15:42
Google News
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepenin işte o açıklaması
"Değerli Dostlar,
Hangi zihniyet milletine düşman olabilir? 
Hangi yaklaşım milletine hakaret ederek, milletine hakaret edeni sahiplenerek milletine hizmet edebilir?
 Başka bir ifadeyle, milletinin oylarına talip olan bir siyasi parti nasıl olur da milletini küçük, alçak ve vasıfsız görür?
İşte bu zihniyetle kavgam olduğunu, kavgamızın olduğunu ifade etmek isterim. Ve bu kavganın siyasetten bağımsız, vicdani bir kavga olduğunu söylemek isterim.
Kıymetli Dostlar,
Bir anlayış düşünün; sosyal yardım alan kişileri genel olarak hoş görüp sadece sosyal yardım alanlar arasında AK Parti’ye oy verenlere “makarnacı” diyerek hakaret etmeyi marifet saysın!
Bir zihniyet düşünün; vatandaşın yakacak desteği almasını makul görsün, ancak yakacak desteği alanlardan AK Parti’ye oy verenleri “kömürcü” diye karalamaya çalışsın.
Bir yaklaşım düşünün; kendisi gibi yaşamayan, kendisi gibi giyinmeyen, kendisi gibi düşünmeyen insanları, siyasi tercihlerinden dolayı “göbeğini kaşıyan adam” ifadesiyle aşağılama cüretinde bulunsun.
Bir zihniyet düşünün; kendisi dışında başka partilere oy verenleri, eğitim durumları, kariyerleri, tecrübeleri ne olursa olsun “bidon kafalı” ifadesiyle damgalasın.
Bir anlayış düşünün; milletinden kendisine oy vermeyen seçmene, yani milletinin yaklaşık yüzde 70’ine “koyun” demekten utanmasın.
Yine bir siyasi parti düşünün; halkın oylarıyla yüzde 52 oy alarak seçilmiş bir Cumhurbaşkanına galiz hakaretler eden, Cumhurbaşkanına hakaretle yetinmeyip, Cumhurbaşkanını destekleyenlere “beyinsiz, beyni emçuklenmiş” diyen hadsiz, terbiyesiz ve ahlaksız bir insan müsveddesini sahiplensin, onur konuğu yapsın, alkışlarla karşılasın.
Sonra bu zihniyet utanmadan kalksın, helalleşmekten, birlikte var olmaktan, toplumun değerlerine saygıdan, nezaketten, siyasi etikten bahsetsin.
Nereden baksan tutarsız, nereden baksan ahmakça... 
Yazıklar olsun" dedi.
HABER MERKEZİ 
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ