YEREL

AK Parti 23 yaşında

Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, “Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sözüyle başladığımız bu yolculukta, girdiğimiz her seçimden alnımızın akıyla çıkarak bugünlere geldiğini söyledi.

AK Parti 23 yaşında
13-08-2024 11:29
13-08-2024 11:30
Google News
Milletvekili Dal, Partimiz, 23 yıllık süreçte, liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde birçok zorluğun üstesinden gelmiştir. AK Parti olarak, ilk günkü aşkla, 14 Ağustos 2001’den bu yana birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’yi ileriye taşımak için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.
AK Parti, hayata geçirdiğimiz yatırımlar, yenilik ve benzersiz icraatlar ile Türkiye’de hizmet destanları yazmayı başarmıştır. 23 yıl önce çıkılan bu kutlu yolculukta, milletimizle birlikte, büyük ve güçlü Türkiye şiarıyla yürümeye devam ediyoruz.
Kuruluştan bugüne partimizin hangi kademesinde olursa olsun, bu dava için çalışan, emek veren, ter döken herkese teşekkür ediyor, vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyorum.
İlk günden bugüne kadar, sandıkta verdiği destekle AK Parti'nin Türkiye'ye hizmet mücadelesinde hep yanında duran Kilisli hemşerilerim başta olmak üzere, aziz milletimize şükranlarını sunuyorum.
Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Partimizin, 23. yaşını kutluyor, nice yıllara hep birlikte ulaşmayı yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. 
Haber: Mustafa Günal
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ