POLİTİKA

A. Salih Dal "Milletimiz bu toprakların sahipsiz olmadığını her zaman göstermiştir"

AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma günü münasebetiyle yaptığı açıklamada " Bu millet, vatan topraklarımıza göz diken ve işgale kalkışanlara, bu toprakların sahipsiz olmadığını her zaman göstermiştir" dedi.

A. Salih Dal "Milletimiz bu toprakların sahipsiz olmadığını her zaman göstermiştir"
11-07-2024 15:31
11-07-2024 15:32
Google News
AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal yaptığı açıklamada;
"Tarihimiz; aziz milletimizin, tüm dünyaya karşı onurunu, namusunu ve bağımsızlığını kanının son damlasına kadar nasıl koruduğunu gösteren, eşi benzeri olmayan örneklerle doludur. Bu millet, vatan topraklarımıza göz diken ve işgale kalkışanlara, bu toprakların sahipsiz olmadığını her zaman göstermiştir. 
15 Temmuz 2016 tarihinde, başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere TBMM Başkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, güvenlik güçlerimiz ve necip milletimiz, darbecilere karşı onurlu ve güçlü duruş sergileyerek, milli iradenin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisimize, demokrasimize ve devletimize sahip çıkmışlardır. 
Yaşanan süreçte ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi, Kilis’te de, hain darbe girişiminin öğrenildiği ilk andan itibaren ortaya koyulan irade ile, birlik ve beraberlik ruhunun en önemli güç olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.
Bu vesileyle aziz milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyorum. İstiklali ve istikbali için canı pahasına ülkesini savunan 15 Temmuz şehitlerimizi ve tarih boyunca değerlerimiz uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi. Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ