?>

Vali Tahir Şahin "Aslolan Milletimize hizmet etmektir"

Kilis Valisi Tahir Şahin Kurban Bayramı bitiminin ardından ilk mesai gününde Kilis il özel idare çalışanları ile bir araya gelerek çalışanları geçmiş olan Kurban bayramını tebrik etti.

GÜNDEM - 4 ay önce

Kilis il özel İdaresine ait araç parkında çalışanlar ile bir araya gelen Kilis Valisi Tahir Şahin'e Kilis il özel idare Genel Sekreteri Murat Küçükoğlu, Kilis il Genel Meclisi Başkanı Mustafa Dağlı, Yol-İş Sendikası başkanı Mustafa Yıldız, Kilis il Genel meclis üyeleri eşlik etti. Pazartesi günü ilk mesai saatinde çalışanlar ile bir araya gelen Vali Şahin çalışmalar hakkında hem yetkililerden bilgiler aldı hem de Kurban bayramından sonra yapılacak olan hummalı çalışmaların nasıl şekilleneceği hususunda bilgiler verdi. Aslolan halkımıza, milletimize hizmet etmektir diyen Kilis Valisi Tahir Şahin yaptığı konuşmada; "Biliyorum ki sizler çok büyük fedakarlıklar yaparak ve çok büyük işler çıkararak çalışmalarınızı devam ettiriyorsunuz. Her birinizin emeğinin kıymeti çok büyük. Devletimiz halkımıza hizmet hususunda hiç bir şeyi geri plana itmiyor. Köylerimizin en güzel bir şekilde hizmet alabilmesi için sizlerin çalışmalarının önemi bir kere daha ortaya çıkıyor. Bu anlamda her birinizin geçmiş olan Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Rabbim hayırlı ve huzurlu bayramlar geçirmemizi nasip eylesin inşallah." MAKİNE PARKINI GEZDİ Kilis Valisi Tahir Şahin Kurban Bayramı kutlamasını işçiler ile birlikte yaptıktan sonra Makine parkını gezdi. Araç filosuna yeni katılan araçlar hakkında bilgiler alan Vali Şahin araçların bakım ve onarımı hususunda eksikliklerin olduğunu araç bakımında yetkili ve ehil işçilerin kalifiye elemanların olması gerekliliğini vurgulayan Vali Tahir Şahin; "Kilis İl Özel idaremizin araç bakım ve onarım tamirat hususunda kadromuzu genişletmemiz lazım. Kısıtlı bir şekilde araçların bakım ve onarımı yapılmakta. Elbette işini çok iyi bilen ustalara ihtiyaç duyuyoruz. Araçlarımızın bakım ve onarımları çok iyi olmalı" dedi. Yedek Parça konusunda yetkili ile diyaloga geçen Kilis Valisi Tahir Şahin yedek parçayı nasıl temin ediyorsunuz sorunun üzerine aldığı cevap karşılığında Cumhurbaşkanlığımız tarafından yayınlanmış olan tasarruf genelgesi var. Yedek parça temini konusunda kesinlikle Devlet Malzeme Ofisine(DMO) ya müracaat edeceksiniz dedi. Kilis Valisi Kilis İl özel idaresine bağlı Makine araç ekipman alanında yaptığı incelemelerin bir durağında da araç yakıt istasyonu oldu. Araç yakıtları konusunda görevli tarafından bilgilendirilen Kilis Valisi Tahir Şahin her aracın istasyona giriş kilometresi ile aldığı yakıt ve sonrasında ki kilometrenin karşılaştırılması konusunda tasarruf tedbirlerine riayet edilmesi gerekliliğini bir kere daha belirtti.  YENİ ALINAN KAMYONUN DİREKSİYONUNA GEÇTİ Kilis İl özel idaresine yeni katılan aracın direksiyonuna geçen Kilis Valisi Tahir Şahin bir süre aracı inceledi. Vali Şahin Teknolojinin çok geliştiğini eski araçların artık piyasada olmadığını teknolojik özelliği olan araçların halkımıza hizmet verdiğini dile getirdi. (Haber Mustafa GÜNAL)
Haftanın Öne Çıkanları

Kilis'te bayram namazında camiler doldu taştı

2024-06-17 13:12 - GÜNDEM

İYİ BAYRAMLAR...

2024-06-17 13:02 - GÜNDEM

Kendini kesen acemi kasaplar hastanelere koştu

2024-06-17 13:16 - GÜNDEM

Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

2024-06-17 13:14 - ASAYİŞ

Kurban Bayramı Bayramlaşma programı gerçekleştirildi

2024-06-19 15:31 - GÜNDEM

Vali Şahin’den şehit ve gazi ailelerine ziyaret

2024-06-20 13:49 - GÜNDEM

Kilis Belediyesi Temizlik personeli canhıraş bir şekilde çalıştı

2024-06-19 15:30 - GÜNDEM

"Kilis temalı" fotoğraf yarışması düzenlenecek

2024-06-20 13:01 - GÜNDEM

Kurban bayramı öncesi kurban pazarı hareketliydi

2024-06-19 15:26 - GÜNDEM

Bugün Bayram...

2024-06-19 15:37 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Nagehan Alçı'nın Gülen Paylaşımına Büyük Tepki!

13:14 - GÜNDEM

FETÖ elebaşı Gülen’in ölümünün ardından örgüt ABD ve Avrupa kanadı olarak ikiye ayrıldı

12:00 - GÜNDEM

15 Temmuz şehidinin eşi: “Fetullah Gülen’in ölümünün milli bayram olarak ilan edilmesini isteriz”

09:41 - GÜNDEM

Bebek ölümlerini araştırmak üzere komisyon kuruldu

09:18 - GÜNDEM

15 Temmuz şehitlerinin aileleri terörist F. Gülen’in ölümüyle bayram yaptı

14:40 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

5 ismin içinde kayboldu, kendini bulmak için tespit davası açtı

13:22 - YEREL

MHP İl Başkanı Yılmaz "Liderimizin her sözü devlet aklının derinlemesine bir yansıması, batın kalan gerçeklerin zahire küçük bir tezahürüdür"

13:13 - POLİTİKA

PTT, 184 YAŞINDA!

12:28 - GENEL

Metamfetamin maddesi ile yakalandı

12:16 - ASAYİŞ

Kilis’te farklı yöntemlerle dolandırıldılar

12:14 - ASAYİŞ