?>

Saadet Partili Fesih Bozan" Çare Milli Görüş, Çare Saadet Partisidir"

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fesih Bozan Saadet Partisi Kilis il divan toplantısında parti üyeleri ile bir araya geldi. Bozan, vatandaşın düşen alım gücüne dikkat çekerek “Vatandaş yoksullaşmıştır. Ülke ve millet olarak hem içerde hem dışarıda ciddi siyasi ve ekonomik sıkıntılar yaşıyoruz." dedi.

POLİTİKA - 2 ay önce

Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Fesih Bozan'ın Kilis ziyaretine Saadet GİK üyesi mehmet Karalar, Gaziantep İl Başkanı Mehmet İslam, Gaziantep il müfettişi Hayri Kamalı, Saadet il Başkanı Şerif Karakurt ile partililer katıldı.  Fesih Bozan’ın Kilis ildivan toplantısında yaptığı konuşmada Vatandaş yoksullaşmıştır. Ülke ve millet olarak hem içerde hem dışarıda ciddi siyasi ve ekonomik sıkıntılar yaşıyoruz. AK Parti iktidarının beceriksiz yönetimi yüzünden, 85 Milyon ülke nüfusumuzun büyük çoğunluğu artık dar gelirli haline gelmiştir. Dar gelirli vatandaşlarımız, gerçek rakamları yüzde 150-300’lerde olan enflasyonun altında inim inim inlerken ve her gün gelen zamlar vatandaşımızı silindir gibi ezerken, AK Parti iktidarı ve bileşenleri, hiç sıkılmadan ve vatandaşın aklıyla alay ederek; TÜİK, "Türkiye ekonomisinin ikinci çeyrekte yüzde şu kadar yüzde bu kadar büyüdüğünü" açıkladı. Vatandaş değil iktidar sahipleri ve yandaşları büyümüştür Eğer ekonomi gerçekten büyümüş olsa bu büyüme milletin refah seviyesi ve alım gücünün yükselmesine, işsizlik oranlarının azalması olarak vatandaşa yansıması gerekiyor idi. Peki öyle mi? Maalesef öyle değil. Ekonominin büyüdüğü doğrudur ama bu büyüme, vatandaşın ekonomisi ve cebindeki parası değildir. Bu büyüme, iktidar sahipleri, yandaşları ve bir avuç sermaye sahiplerinin büyümesi yani daha çok zenginleşmesinde olmuştur diyebiliriz. Hayal dünyasıyla milletin karnı doymuyor İktidar pembe tablolar çizse de, elbette vatandaşlarımız ekonomide büyüme olup olmadığını daha iyi biliyor. Cebindeki parayla, geçen sene ne aldığını ve bugün ne alabildiğini en iyi şekilde biliyor ve her gün bire bir kendisi yaşıyor. Erdoğan’ın zaman zaman konuşmalarında bahsettiği, 2023 ve 2053 yılları için ortaya koyduğu veya koyacağı vizyona, anlattıkları hayal dünyasına ve verdiği umutlara artık kimse inanmıyor. Laf yiğitlikleri, nutuklar ve hayal dünyasıyla milletin karnı doymuyor. Çare vardır çare Saadet Partisi program ve kadrolarıdır Değerli halkımız, bütün bu olumsuzluklara rağmen umutsuz olmayınız. Çare vardır ve çare Saadet Partisidir. Saadet Partisi'nin üretim, istihdam ve ihracata dayalı, israf ve savurganlığa karşı olan program ve kadrolarıdır. Yapılacak ilk seçimde, Saadet Partisi'nin kadrolarına tam yetkiyi verirseniz, iktidar sahipleri ve yandaşlarından yana olan bu tablo, en kısa sürede, halkın lehine değişecek ve yaşanabilir adil bir Türkiye'yi hep beraber inşa etmiş olacağız dedi.  Haber : Mehmet Reyhanlı 
Haftanın Öne Çıkanları

NEZİR ÇAĞLAR'DAN 'EĞİTİM' ELEŞTİRİSİ

2024-08-21 15:46 - YEREL

CHP üniversite öğrencilerinin ihtiyaçlarına karşılamak için stant açtı

2024-08-21 14:07 - YEREL

TDP bilgilendirme faaliyetlerini sürdürüyor

2024-08-21 14:20 - YEREL

'Yeni yatırımları engeller'

2024-08-20 09:40 - YEREL

Bilecen açılış tarihini duyurdu

2024-08-25 16:25 - GÜNDEM

Hatay'da korkutan deprem

2024-08-20 08:51 - YEREL

Merdiven altı üretiyorlardı!

2024-08-20 13:34 - YEREL

Eğitime Destek Platformu bir araya geldi

2024-08-22 15:17 - YEREL

Yıldız: Türk Milletinin aklı ile asla oynamayın

2024-08-25 16:23 - GÜNDEM

Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması

2024-08-25 12:18 - YEREL

İlgili Haberler

MHP'de görev dağılımı sonrası ilk yönetim kurulu toplantısı

14:08 - POLİTİKA

CHP Kulislerini hareketlendiren görüşme

13:37 - POLİTİKA

MHP İl Başkanı Yılmaz "Liderimizin her sözü devlet aklının derinlemesine bir yansıması, batın kalan gerçeklerin zahire küçük bir tezahürüdür"

13:13 - POLİTİKA

Saadet Partisi Kilis il Başkanı Şerif Karakurt "Ülkemiz terör sorunu nedeniyle on yıllardır çok şey kaybetti"

10:29 - POLİTİKA

Türkiye İttifakı Partisi Kilis İl Başkanı Mustafa Arıçiçeği "Terörist başı Meclis kürsüsünden konuşturulmamalı"

10:16 - POLİTİKA

Günün Manşetleri

Zeytin bahçelerine jandarma koruması

14:29 - YEREL

KİTSO Başkanı Celkanlı: ‘’Yerel Üreticiler ile büyük alıcıları bir araya getiriyoruz’’

14:22 - EKONOMİ

MHP'de görev dağılımı sonrası ilk yönetim kurulu toplantısı

14:08 - POLİTİKA

Depremde ağır hasar alan bina yıkılmaya başlandı

14:05 - YEREL

CHP Kulislerini hareketlendiren görüşme

13:37 - POLİTİKA