?>

HİSAR ÇAMLIĞI TABİAT PARKI GÜNÜBİRLİK KULLANIM ALANI İŞLETMECİLİĞİ İŞİ KİRALAMA İHALESİ

HİSAR ÇAMLIĞI TABİAT PARKI GÜNÜBİRLİK KULLANIM ALANI İŞLETMECİLİĞİ İŞİ KİRALAMA İHALESİ

RESMİ İLAN - 3 ay önce

T.C.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ŞANLIURFA 3. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

KİLİS İL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 3. Bölge Müdürlüğü Kilis İl Şube Müdürlüğümüze bağlı Hisar Çamlığı Tabiat Parkı Günübirlik Kullanım Alanı İşletmeciliği İşi Kiralama İhalesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile bu kanunun hükümlerine göre hazırlanan “Döner Sermayeli Kuruluşlar İhale Yönetmeliği” 29-a maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile İhale edilecektir.

 

İHALEYE KONU TABİAT PARKININ:

 

Adı

İlçesi/Yeri

İhaleye Konu Faaliyetlerin

Nitelikleri ve İşletme Süreleri

Muhammen

Bedeli (TL)

Şartname Bedeli (TL)

%10 Geçici Teminat (TL)

 

Hisar Çamlığı Tabiat Parkı Günübirlik Kullanım Alanı İşletmeciliği İşi

 

 

 

Merkez/Hisar

Hisar Çamlığı Tabiat Parkı Günübirlik Kullanım Alanı

“Hisar Çamlığı Tabiat Parkı Günübirlik Kullanım Alanı işletilmesi işidir.”

Süresi: Sözleşmenin noterlikçe onaylanmasına müteakiben işletmeciye yer tesliminin yapıldığı tarihten başlamak üzere 5 (beş) yıl.

35.164,50 TL

Yok

3.516,45 TL

 

Tesis ve Faaliyetlerin özellikleri şartname ve eklerinde açıklanmıştır. Tabiat parkının içerisinde yer alan Günübirlik Kullanım Alanı için ihaleye konu olan tesis ve faaliyetlerin işletmeciliği bir bütün olarak ihale edilecektir.

İHALEYE AİT ŞARTNAME VE EKLERİ: Kilis Döner Sermaye Saymanlığından temin edilir. Şartname ve Ekleri İdaremizde bedelsiz görülebilir.

B- İHALENİN YERİ: Doğa Koruma ve Milli Parklar 3. Bölge Müdürlüğü Kilis İl Şube Müdürlüğü Müdürlük Odası

C- İHALENİN TARİHİ VE GÜNÜ: 25/07/2024 Perşembe

D- İHALENİN SAATİ: TRT saat ayarına göre saat: 14:00’da yapılacaktır.

E- İSTEKLİLERDE ARANACAK ÖZELLİKLER VE BELGELER:

İHALEYE KATILMA ŞARTLARI:

İsteklinin; Gerçek kişi olması halinde T.C. vatandaşı olmak, tüzel kişi olması halinde ise T.C. Kanunlarına göre Türkiye’de kurulmuş tüzel kişiliğe haiz olmak.

a) Gerçek kişi Olması Halinde T.C. vatandaşı Olmak, (Nüfus Cüzdanının aslı veya noter onaylı nüfus cüzdan sureti veya ilgili kurumdan veya e-devletten alınan nüfus kâğıdı örneği ile belgelenir.) (Ortak girişim olması halinde her iki ortak için belgelendirilmesi)

b) Tüzel kişi olması halinde T.C. Kanunlarına göre Türkiye’de kurulmuş tüzel kişiliğe haiz olmak. (Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge vermek.) (Ortak girişim olması halinde her iki ortak için belgelendirilmesi)

2. Kanuni ikametgâh sahibi olmak ve bunu belgelemek. (Yalnızca gerçek kişi olarak ihaleye katılımda bulunanlar veya ortak girişimde gerçek kişi ortak olanlar tarafından verilecektir.)

3. Türkiye’de Tebligat için adres göndermek.

4. Bu iş için Muhammen Bedele denk gelecek kullanılmamış nakit veya kredisine dair mali durum bildirimine yönelik banka veya özel finans kuruluşunun ilgili şubesinden veya Genel Müdürlüğünden alınmış Banka referans Mektubu ve Onay belgelerinin aslını vermek. (ihaleye ortak girişim olarak katılım olması halinde; Ortaklardan biri, birkaçı veya tamamı tarafından ortaklık oranına bakılmaksızın bu yeterlilik kriteri sağlanabilir. Yukarıda belirtilen kriterler, mevduat ve kredi tutarları

Toplanmak ya da birden fazla banka mektubu sunulmak suretiyle de sağlanabilir.)

5. Ticaret ve sanayi Odasına kayıtlı olduğuna dair belge vermek.

İsteklinin:

a) Gerçek kişi Olması halinde, ilgisine göre, Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf Sanatkâr siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge vermek.

b) Tüzel kişi olması halinde Ticaret Ve Sanayi Odasından İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin

Sicile kayıtlı olduğuna dair belge ile Ticaret Sicil Gazetesinin Suretini vermek.

c) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a)ve(b) bentlerindeki esaslara göre temin edecekleri belgeyi vermek. İsteklinin şirket olması halinde ise, şirket ortaklarının hisse durumlarını ve görevlerini belirten kanıtlayıcı belgelerden (Ticaret Sicil Gazetesi, Ticaret Sicil Memurluğundan alınmış belge, Şirket Ana sözleşmesi) herhangi birini vermek.

6. İmza sirküleri vermek.

İsteklinin;

a) Gerçek kişi olması halinde, Noter tasdikli imza sirküleri vermek.

b) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliği temsilen ihaleye katılan yetkilinin noter tasdikli imza sirkülerini vermek.

c) Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin  (a) ve (b) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belgeleri vermek.

7. İstekliler adına vekâleten ihaleye iştirak ediliyorsa; vekâleten iştirak edenin noter onaylı vekâletnameleri ilke noter tasdikli imza sirkülerini vermek.

8. İsteklinin ortak girişim olması halinde, bu şartnameye ekli örneğe uygun ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermek. (İhale üzerinde kalan istekli tarafından noter tasdikli ortaklık sözleşmesi ayrıca verilir.) ayrıca, idare ile yapılacak ihale sözleşmesini grubun bütün ortakları şahsen veya vekilleri vasıtasıyla imzalarlar.

9. İhalenin gerçekleştirildiği yıl içerisinde vergi dairesinden veya internetten alınan vergi mükellefi olunduğuna dair belge vermek.  (Ortak girişim olması halinde her iki ortak için belge vermek )

10. İhale ilan tarihi itibarı il internetten vergi dairesine borcununbulunmadığına dair belge vermek. (ortak girişim olması halinde her iki ortak içinde belge vermek.)

11. İhale İlan tarihi itibariyle internetten Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’ya borcunun bulunmadığına dair belge vermek.( ortak girişim olması halinde her iki ortak için belge vermek.)

12. İhaleye ait şartname ve eklerini temin etmek (dekont veya makbuz ile belgelendirilecektir.) ve istekli tarafından şartname ve eklerinin okunup kabul edildiğine dair söz konusu ihale dokümanının her sayfasının imzalanarak teklif dosyasına konulması. (ortak girişim olması halinde her iki ortak tarafından imzalanması.)

13. İdare adına alınmış (Muhammen bedelin) % 10’u tutarında geçici teminata ait alındı makbuzunu veya bankalar veya özel finans kurumlarının verecekleri en az 90 gün süreli veya süresiz teminat mektuplarını vermek.

14. Şekli ve içeriği bu şartnamede belirlenen teklif mektubunu vermek.

15. İstekliler kapalı zarf tekliflerini en geç 25.07.2024 tarihinde saat: 13:59’a kadar Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 3. Bölge Müdürlüğü Kilis İl Şube Müdürlüğü Müdürlük Odasındaihale komisyonuna teslim etmeleri gerekmektedir.

 

II- İHALEYE KATILMAYACAK OLANLAR

1. 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 6’ncı Maddesinde ve Döner Sermayeli Kuruluşlar İhale Yönetmeliği’nin 5’nci maddesinde tarif edilen kimseler,

2. İhale İlanında bahsedilen evrakları belirtile süreye kadar teslim etmeyenler ya da eksik teslim edenler,

3. Geçici veya sürekli olarak kamu ihalelerine katılmaları yasaklanmış olanlar, doğrudan veya dolaylı olarak, ihaleye katılamazlar.( yasaklı olmasına rağmen,yasaklı kişinin ihaleye girmesi ve üzerine ihaleyapılmış olması halinde ihale bozularak geçici teminatı gelir kaydedilir. Sözleşme yapılmışsa sözleşme iptal edilerek yatırılmış olduğu teminat nakde çevrilip gelir kaydedilir.

4. İhale 06.10.1981 tarih ve 17480 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 2531 Sayılı “Kamu Görevlerinden Ayrılanların Yapmayacakları İşler Hakkında Kanun” kapsamına giren Şahıslar Katılamazlar

5. İsteklinin;

a) Gerçek kişi Olması durumunda; Kendisi veya Kendisinin 1. Dereceye kadar yakın akrabalarının, kendileri ya da % 10’dan fazla hisseye sahip oldukları ortaklıları,

b) Tüzel Kişi Olması Durumunda; tüzel kişilik ve % 10’dan fazla hisseye sahip olduğu ortaklıklarının idare ile yargıya intikal etmiş ihtilaflarının bulunması halinde,

c) Terör veya Terör Örgütleri ile bağlantısı tespit edilen gerçek veya tüzel kişilerden olması halinde, ihaleye katılamazlar.

F- İhale komisyonu gerekçesini belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

Komisyonların ihaleyi yapmama kararı kesindir.

G- İhale sonucu; oluşacak ihale bedellerine göre ihale onay makamları tarafından onaylandıktan sonra ihale kararı kesinleşir. İsteklilere duyurulur.

 

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

3. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

KİLİS İL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Haftanın Öne Çıkanları

11 vatandaşı 671 bin TL dolandıran 2 şüpheli yakalandı

2024-07-10 09:48 - ASAYİŞ

Kilis’te marketlerden kaşar çalındı

2024-07-06 00:13 - ASAYİŞ

Paralarını dolandırıcılara kaptırdılar

2024-07-06 00:22 - ASAYİŞ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye - Hollanda maçını izledi

2024-07-07 00:37 - SPOR

Hollanda engelini aşamadık! EURO 2024'e veda ettik

2024-07-07 00:34 - SPOR

Kamyonla çarpışan elektrikli bisikletteki kadın hayatını kaybetti

2024-07-10 00:07 - ASAYİŞ

Jandarmadan hırsızlara geçit yok

2024-07-07 00:49 - ASAYİŞ

Kendini sahte astsubay olarak tanıtıp dolandırdı

2024-07-06 00:20 - ASAYİŞ

Otomobilin çarptığı genç, 87 günlük yaşam savaşını kaybetti

2024-07-10 00:11 - ASAYİŞ

İnşaatın 6’ıncı katından düşen işçi öldü

2024-07-10 00:05 - ASAYİŞ

İlgili Haberler

KİLİS AİLE MAHKEMESİNDEN / BAŞKANLIĞINDAN

00:02 - RESMİ İLAN

T.C. KİLİS İCRA DAİRESİ

00:02 - RESMİ İLAN

ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR

00:06 - RESMİ İLAN

ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR

00:04 - RESMİ İLAN

YEMEK HİZMETİ ALINACAKTIR

00:03 - RESMİ İLAN

Günün Manşetleri

Yahya Sinwar’ın ardından Hamas’ın nasıl yönetileceği netlik kazanmaya başladı

10:50 - DÜNYA

Yenidoğan çetesi soruşturmasında adı geçen hastanede 2018 yılında çalışan hemşire konuştu

10:46 - GÜNDEM

Teröristbaşı Gülen, Kestanepazarı’ndan 53 yıl önce kovuldu

10:41 - GÜNDEM

MİT ve Emniyet’ten PKK/KCK’nın Avrupa yapılanmasına ortak operasyon

10:36 - ASAYİŞ

Bariyer deldi geçti, feci kaza

10:32 - ASAYİŞ