{"vars": {"account": "G-4G0Q416F9E"},"triggers": {"trackPageview": {"on": "visible","request": "pageview"}}}

Gaziantep Kolej Vakfı’nda Öğrenciler Geleceği Tasarladılar

 Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri Bilgisayar Bilimleri Eğitim Haftası’na katılarak tüm dünya ile aynı anda kodlama yaparak haftayı kutladılar. Bir birinden farklı etkinliklerin gerçekleştirildiği kutlamalarda öğrencilerin faaliyetleri dikkat çekti.

EĞİTİM - 2 yıl önce

Gaziantep Kolej Vakfı’nda Öğrenciler Geleceği Tasarladılar

Gaziantep

 Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri Bilgisayar Bilimleri Eğitim Haftası’na katılarak tüm dünya ile aynı anda kodlama yaparak haftayı kutladılar. Bir birinden farklı etkinliklerin gerçekleştirildiği kutlamalarda öğrencilerin faaliyetleri dikkat çekti.
Bilgisayar Bilimleri Eğitim Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdikleri faaliyetlerle dikkat çeken Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri gerçekleştirdikleri bir birinden farklı etkinlikle dikkat çektiler. Etkinliklerle ilgili bir değerlendirme yapan Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu Müdürü Talya Serenada Onan okul genelinde Bilgisayar Bilimleri Eğitim Haftasını dünya genelindeki diğer kurumlarla aynı anda kutladıklarını ifade ederek “Bir hafta boyunca yapılan etkinliklerle öğrencilerimize bilgisayar bilimlerini öğrenmeleri için ilham vermeyi, üretmenin aynı zamanda hayatı tasarlamak olduğunu keşfetmelerini sağlamayı; kodlama farkındalığı yaratmayı, hayal güçlerini harekete geçirmeyi amaçladık. 1 ve 2. sınıf öğrencilerimiz dans partisi kodlama etkinliği ile hem yaratıcılıklarını geliştirdiler hem de dans ederek eğlendiler. 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmenimiz Fatoş Hanedan rehberliğinde atık ve elektronik malzemelerden robotlar tasarladılar ve bu robotları sergilediler. Bilgisayar Bilimleri Eğitim Haftası etkinliklerini düzenleyen, verdikleri kodlama eğitimiyle geleceğin yazılımcılarını, mucitlerini yetiştirmeye çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyor,  etkinliklere katılan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz” dedi.

Haber Şükrü Uncuoğlu

Haftanın Öne Çıkanları

Şanlıurfa’da bayan aday sürprizi

2022-12-12 16:44 - POLİTİKA

Hayrettin Mimaroğlu  ve Arabacı Ahmet Söğüt'ten Kilis Vakfına 50'er bin lira bağış

2022-12-07 14:17 - YEREL

Kilis’te  herkese "Harika" dedirtecek güzellik merkezi açıldı

2022-12-10 10:46 - YEREL

Son Dakika! Kilis'in Kurtuluş gününde MHP'de İl başkanı Mustafa Demir adaylık için istifa etti

2022-12-07 13:27 - POLİTİKA

SANKO Okulları’na NASA Buluş Şenliği’nden Üç Ödül

2022-12-13 11:35 - TEKNOLOJİ

Toroslar EDAŞ kış hazırlıklarını sürdürüyor

2022-12-13 17:13 - TEKNOLOJİ

ICCI Enerji ödülleri sahiplerini buldu

2022-12-13 11:42 - TEKNOLOJİ

Gaziantep Büyükşehir, Tech Time Siber Güvenlik Ve Yapay Zeka Zirvesi’ne Ev Sahipliği Yaptı

2022-12-10 14:15 - TEKNOLOJİ

Gagiad'da "Enerjide Dijitalleşmeyle gelen fırsatlar" konuşuldu

2022-12-08 18:36 - TEKNOLOJİ

Sevinç Göymen Ortaokulu Açılış Töreni

2022-12-12 16:30 - EĞİTİM

İlgili Haberler

Bakan Tekin, Eğitim-Sen’in LGBT propagandasına sert yanıt verdi

03:29 - EĞİTİM

İl Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay: Kilis'te deprem sonrası 10 yeni okul inşa edildi

20:25 - EĞİTİM

Kilis'te öğrencilere sahipsiz hayvanlar ve tabiat eğitimi verildi

11:34 - EĞİTİM

Bölge şampiyonu Kilis`ten

08:21 - EĞİTİM

Mahkumlara"Evliliğin Önemi" anlatıldı

08:44 - EĞİTİM

Günün Manşetleri

Motosikletle, otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

05:34 - ASAYİŞ

18 yaşındaki genç kavga ettiği şahsı ve kavgayı ayırmaya çalışan 5 kişiyi tüfekle vurdu

05:30 - ASAYİŞ

Hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

05:28 - ASAYİŞ

24 yaşındaki genç av tüfeğiyle intihar etti

05:26 - ASAYİŞ

Boşanma aşamasındaki karısını öldürüp intihar etti

05:24 - ASAYİŞ