{"vars": {"account": "G-4G0Q416F9E"},"triggers": {"trackPageview": {"on": "visible","request": "pageview"}}}

Amasız fakatsız, düpedüz bir darbedir

Amasız fakatsız, düpedüz bir darbedir

POLİTİKA - 6 saat önce

AK Parti Kilis İl Başkanı Serhan Diyarbakırlı’dan 28 Şubat Açıklaması: “Düpedüz Bir Darbeydi”
AK Parti Kilis İl Başkanı Serhan Diyarbakırlı, 28 Şubat Darbesinin yıl dönümü dolayısıyla bir açıklamada bulundu.
Bugün 28 Şubat Darbesinin 28. yıl dönümünde darbe ve darbecilik zihniyetini bir kez daha kınamak için bir araya geldik.
Burada şunun altını kalın çizgilerle bir kez daha çiziyoruz ki 28 Şubat başına ne sıfat getirilirse getirilsin, amasız fakatsız, düpedüz bir darbedir. Millet iradesine silah çekilmiştir. Seçilmiş hükümet süreç içinde silahların gölgesi altında görevinden el çektirilmiştir. Sözde irtica bahanesiyle bu ülkenin öz evlatlarına sırf dini inançlarından dolayı karalama, aşağılama, işten çıkarma, fişleme ve engelleme gibi yöntemlerle topyekûn bir karanlık kampanya başlatılmıştır.
Çok geniş toplum kesimleri katsayı adaletsizliği ve başörtüsü zulmü gibi hukuk dışı uygulamalarla kamusal alandan adeta silinmeye çalışılmıştır. Gençlerin hayatları karartılmıştır. İnsanların gelecekleri ellerinden alınmıştır. Darbeci zihniyet bu ülkenin vatandaşlarına yönelik gözü dönmüş bir nefretle hem toplumu hem de siyaseti dizayn etmeye çalışmıştır.
Ancak aziz milletimize 1000 yıl sürecek projeler dayatanlar en net cevabı yine milletin kendisinden sandıkta aldılar.
2002 yılında iktidara gelen AK Parti, geçen yıllar içinde sadece bu ülkede altyapı atılımı yapmakla kalmamış; medyadan bürokrasiye sermayeden siyasete darbe ve vesayet odaklarını teker teker bozguna uğratmıştır. Bunların artıklarıyla da her koşulda mücadele devam etmektedir. Bugün gurur duyduğumuz, başta savunma sanayimiz gibi alanlardaki başarılar vesayet odaklarının çökertilmesinden sonra elde edilmiştir. Bu büyük dönüşümün en büyük mimarı olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu millet hukuk ve sandık yoluyla içerideki ve dışarıdaki tüm darbe yandaşı güruhların planlarını boşa çıkarmıştır. 15 Temmuz direnişi bunun en büyük nişanesidir.
Yine son zamanlarda bazı çevrelerin vesayet günlerini çağrıştıran açıklamaları da bizlere 28 Şubat dönemine özlem duyanların olduğunu bir kez daha hatırlatmıştır. Dünyaya gıpta ettirecek bir demokratik seçim sonucu iş başına gelmiş Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Cumhurbaşkanımızın sandıkta bükemedikleri bileğini demokrasi dışı hukuk dışı yollarla bükme arayışında olanların tarihten ders alması gerekmektedir.
Bu ülke için taş üstüne taş koymayı bırakın bilakis milletin sırtından kazandıklarıyla millete istikamet çizmeye çalışanları da yine en iyi milletin kendisi görüyor.
Bizler AK Parti olarak Allah’ın izni, milletimizin oyu ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde bugüne kadar ülkemize hizmet üretme aşkı ve darbecilerin karşısında dik durma azmiyle durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizin bir daha 28 Şubat gibi süreçleri tecrübe etmemesi için demokrasi bilincini ve millet iradesi fikrini her zaman canlı tutacağız.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Haftanın Öne Çıkanları

Evdeki silahlı saldırıda karı-koca hayatını kaybetti

2025-02-26 19:04 - ASAYİŞ

Şarampole devrilen tırdaki 2 kişi öldü

2025-02-27 12:18 - ASAYİŞ

Eşi ile tartışınca aracından inen doktor, hayatını kaybetti

2025-02-26 13:03 - ASAYİŞ

Kilis’te sahte bankacı aranıyor

2025-02-26 11:07 - ASAYİŞ

Kilis’te kadın kuaförlerine kalıcı makyaj eğitimi

2025-02-26 17:53 - YEREL

Zincirleme kaza: 5 yaralı

2025-02-26 18:26 - ASAYİŞ

Kilis’te Sebze Halinde Kamyonet Kundaklandı

2025-02-25 21:13 - ASAYİŞ

Yola fırlayan çocuğa hafif ticari aracın çarpma anı kamerada

2025-02-26 11:32 - ASAYİŞ

Kilis`te Ramazan geleneği devam ediyor

2025-02-26 15:28 - YEREL

Günlük 2 milyon TL para kazanan yasa dışı bahis şebekesi çökertildi

2025-02-26 11:19 - ASAYİŞ

İlgili Haberler

Kilis'in milletvekili sayısı değişti mi?

11:10 - POLİTİKA

Belediye Başkanı görevden alındı

13:53 - POLİTİKA

“Senin Yerin CHP” kampanyası başlatıldı

21:53 - POLİTİKA

AK Parti’ye 3 milletvekili katıldı

14:37 - POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

14:35 - POLİTİKA

Günün Manşetleri

Gaziantep'teki patlamada yürek burkan detay!

18:08 - ASAYİŞ

4 büyüklüğünde deprem!

18:06 - GENEL

Narin Güran cinayetinde iki dava dosyası birleştirildi

18:05 - GÜNDEM

Halkmar'dan Ramazan kampanyaları

16:59 - GENEL

Kilis`te Pazarda Ramazan yoğunluğu

16:47 - YEREL